112

Vier aanhoudingen voor drugshandel/mishandeling door team Pandora

Foto: © Pandora in de wijk.

Venlo – Op woensdag 31 augustus heeft team Pandora vier personen aangehouden op verdenking van het verhandelen en bezitten van verdovende middelen en mishandeling/bedreiging van een 34 jarige vrouw uit Venlo.

Dit betroffen een 40 en 35-jarige man uit Venlo, 23-jarige man uit Den Haag en een 39-jarige vrouw uit Venray. De vier personen zijn dinsdag voor de rechter-commissaris verschenen, zij zijn hierbij allen voor de duur van veertien dagen in bewaring gesteld.

Onderzoek leidde de politie naar twee woningen gelegen aan de Egelantierstraat in Blerick en de Groenstraat in Venlo Noord-Oost. Woensdagochtend heeft de politie zoekingen gedaan in deze woningen, daarbij trof de politie een handelshoeveelheid soft- en harddrugs aan. Al deze drugs zijn in beslag genomen. Ook zijn er diverse wapens, geld en telefoons in beslag genomen. Het onderzoek zal verder worden voortgezet.

Tevens zal er een bestuurlijk rapportage opgemaakt worden zodat de burgemeester van Venlo over kan gaan tot sluiting van de woning.

Pandora, van onrust naar rust in de wijk!
Pandora is de wijkgerichte aanpak waarbij de politie, gemeente Venlo, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst nauw samenwerkt om de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk te vergroten. Criminaliteit moet een halt worden toegeroepen. Het leven in de wijk moet voor de wijkbewoners aangenamer, leuker en veiliger worden. Van onrust naar rust in de wijk! Naast onderzoek door de politie is het belangrijk dat wijkbewoners verdachte situaties melden. Het doen van melding of aangifte loont!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen