112

Getuige gezocht vanwege brandstichting en mishandeling

Foto: @ Wijkagent Venray centrum

Op dinsdag 1 november omstreeks 13.30 – 13.45 uur vond er in het speelveld gelegen tussen de Bingelkruid – Kruidenlaan – Aronskelk een brandstichting plaats. Hierbij werd een picknick tafel en twee bankjes vernield.

Daarop volgend werd een 62 jarige man door twee personen mishandeld. De man heeft hierbij letsel opgelopen aan zijn gezicht. Hij heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. De twee personen worden ook verdacht van de brandstichting.

Twee twintigers
De twee personen zijn via het speelveld naar de Kruidenlaan gerend in de richting van Christoffelkruid. Een van de personen was met de fiets. Het gaat om twee jongens. Blank uiterlijk. Een jongen ongeveer 20 jaar, lengte ongeveer 1.65 meer. De andere jongen, eveneens ongeveer 20 jaar en lengte 1.85 meter. De zaak is momenteel in onderzoek.

Getuigen
Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie Venray-Gennep. Tevens wordt aan de mensen die in de directe omgeving woonachtig zijn en beschikken over beveiligingscamera’s de beelden te bekijken. Mocht hier relevante informatie op staan dan is het verzoek om contact op te nemen met de politie.

Heeft u informatie wie bij deze strafbare feiten zijn betrokken dan kunt u ook anoniem melden. Dat kan via Meld Misdaad Anoniem, tel 0800-7000

Reacties

Cookieinstellingen