112

Geen duidelijkheid oorzaak dood van Wilbert Ingenpass uit Blitterswijck

Foto: Politie.nl

Ruim vier maanden nadat Wilbert Ingenpass (50) dood werd aangetroffen in zijn woning in Blitterswijck, tast de politie nog steeds in het duister over de doodsoorzaak.

Het politieonderzoek heeft tot nu toe nog geen uitsluitsel kunnen geven over de toedracht van zijn dood. Het blijft dus vooralsnog onduidelijk wat er zich in de woning in Blitterswijck op 3 maart 2017 heeft afgespeeld.

Opsporing Verzocht
Gedurende het onderzoek, maar ook na de uitzending van Opsporing Verzocht, kwamen er diverse tips binnen over deze zaak. De tips en het rechercheonderzoek hebben niet geleid tot een definitieve toedracht over wat er in de woning is gebeurd.

Onderzoek
Het onderzoek naar de dood van Wilbert Ingenpass is nog niet volledig afgerond. Momenteel liggen er nog een aantal sporen voor onderzoek bij het Nederlands Forensisch Instituut. Mochten deze sporen tot een nieuw inzicht leiden, dan zal daar nog verder onderzoek naar worden gedaan. Ook zullen nieuwe tips nog nagetrokken worden door de politie.

Mocht deze informatie niet leiden tot nieuwe inzichten, dan zal het onderzoek worden afgesloten.

Wilbert Ingenpass werd op 3 maart door zijn kinderen vastgebonden gevonden in de kelder van zijn woning aan de Jan Franssenstraat in Blitterswijck. De politie heeft na ruim vier maanden onderzoek niet kunnen achterhalen wat er precies in de woning is gebeurd.
Ingenpass was een geliefde inwoner van Blitterswijck. Zijn dood heeft heel wat losgemaakt in het dorp.

Tips en informatie
Heb je tips of informatie die je kwijt wilt bij de politie over deze zaak, bel dan 0900 8844. Ook anoniem kan informatie worden doorgegeven via 0800 7000.

Bron Politie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen