112

Inbraak woonhuis Bolderik Landweert

Foto: Politie.

Maandag 16 juli heeft er een inbraak plaatsgevonden op de Bolderik in de Venrayse wijk Landweert.

Op maandag 16 juli zijn Ali en zijn vrouw beide al vroeg vertrokken naar hun werk. Toen zij aan het einde van de middag terug thuis kwamen, bleek er ingebroken te zijn in hun woning. “Ze hebben bij ons ingebroken op klaarlichte dag, dat verwacht je niet” Aldus Ali Bagci tegen Venray Nieuws.

Keukenraam
De dader(s) hebben ingebroken via de achterkant bij de speeltuin. Via de achtertuin zijn ze via een klein keukenraampje binnen gekomen.

Overdag
De inbraak heeft op maandag 16 juli tussen 06.00 en 15.00 uur plaatsgevonden. In de tussengelegen tijd was er niemand thuis. De buurvrouw heeft omstreeks 08.30 uur wel een fiets zien staan tegen de schutting van het huis van de familie Bagci. Het is onduidelijk of de persoon van de fiets verband houdt met de inbraak. “Ik denk dat we gevolgd zijn zodra dat wij allebei weg waren zijn ze binnen geweest”

De daders hebben onder andere parfums, horloges, fotocamera, zonnebril, geld en sieraden meegenomen. Opmerkelijk is ze alleen spullen van meneer hebben buit gemaakt. De spullen van mevrouw zijn onaangeraakt.

Getuigen
De familie Bagci heeft aangifte gedaan. Mocht iemand iets gezien hebben die bewuste maandag dan kan men zich melden bij de politie. Mocht je in de wijk wonen, ben dan extra alert en maak ramen dicht wanneer je de woning verlaat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen