112

[Buurgemeente] Dode man in woning Bergen slachtoffer van misdrijf

Foto: © Politie.nl

De politie gaat woensdagmorgen verder met haar onderzoek, onder meer in de woning, in de Roefsstraat. Dinsdagmiddag werd daar het levenloze lichaam aangetroffen van een man. De politie gaat uit van een misdrijf. Het onderzoek door forensische opsporing moet zorgvuldig plaatsvinden om het sporenbeeld niet te verstoren. Als gevolg hiervan is het slachtoffer nog niet geïdentificeerd kunnen worden.

De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) met daarin twintig rechercheurs opgericht om de zaak te onderzoeken. Dinsdag is er gestart met buurtonderzoek en zijn er getuigen gehoord. Dit buurtonderzoek krijgt vandaag een vervolg. Op het moment dat duidelijk is wie de dode man in woning is, zal eerst de familie in kennis gesteld worden van zijn overlijden.

Deel informatie met de politie
De politie wil voor haar onderzoek graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben. Deze informatie kunnen ze telefonisch doorgegeven via 0900-8844. Ook kan geheel anoniem melding worden gedaan bij M. via telefoonnummer 0800-7000.

 

Reacties