Pop-up restaurant de Taaafel in kapel St. Annapark

Foto: Website Vincent van Gogh.

In de koude wintermaanden van 2018 is er een bron van energie en warmte te vinden in de Kapel van het Sint Annapark.
Op 6 november opent pop-up restaurant de Taaafel hier namelijk haar deuren voor echte food fanatiekelingen, spraakmakende gerechten, prachtige locatie en een unieke beleving.

De Taaafel is een bijzonder restaurant en is een idee van twee Venrayse ondernemers, Pim Rongen en Gieljan van Winden.

Het restaurant is geheel onderscheidend van haar collega’s in Venray en omstreken. De WOW factor zit hem in de locatie, concept van het verrijdbare tafelblad en aankleding van de tafel. Een ander uniek onderdeel van het restaurant is dat het geen bediening heeft, en er toch voor zorgt dat iedere gast zijn of haar gerecht met bijpassende wijn/bier gelijktijdig voor zich heeft staan! Het verrijdbare tafelblad wordt in de keuken aangekleed naar thema, de borden en dranken worden geplaatst, waarna het tafelblad naar de gasten wordt gegleden over de basis tafel met ingebouwde rails.

Kaarten reserveren
Wil je een avond culinair genieten zonder zorgen, op een unieke locatie en een bijzondere serveertechniek? Ga dan naar De Taaafel en reserveer daar jouw kaarten. Een kaart kost 115 euro all inclusieve. Je krijgt hiervoor een welkomstborrel (18.45 uur), een zeven gangen themadiner met ieder een passende wijn of bier en water, koffie/thee, en een eindborrel rond 23.30 uur.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen