Wegwerkzaamheden tussen Belfeld en Reuver eind september

Foto: © Pixabay.

Op vrijdag 24 september start Rijkswaterstaat met asfaltwerkzaamheden aan de A73 tussen Roermond en Venlo. De snelweg is vanuit Roermond richting Venlo afgesloten, maar vanuit Venlo richting Roermond wel open. Naar verwachting duren de werkzaamheden van vrijdag 24 september 21.00 uur tot en met 27 september 5.00 uur. 

De Rijksweg tussen Belfeld en Reuver is door een verzakking tijdens het hoogwater in dat weekend ook afgesloten. We vinden het een onaanvaardbaar risico om het verkeer wat normaal gesproken via de snelweg rijdt nu via de Rijksweg om te leiden. Dit verkeer willen we omwille van de verkeersveiligheid en leefbaarheid ook niet in het buitengebied van Belfeld en Reuver, daarom sluiten we ook de andere wegen tussen Belfeld en Reuver volledig af.

Bovenstaand betekent dat alle wegen tussen Belfeld en Reuver tussen vrijdag 24 september 21.00 uur en maandag 27 september 5.00 uur voor al het gemotoriseerd verkeer worden afgesloten. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. De hulpdiensten, de buslijn en (brom)fietsers kunnen wel gebruik maken van de wegen.

Het gaat hierbij om de volgende wegen: A73 van Roermond naar Venlo, de Rijksweg, Polderweg, Oude Molenweg, De Beuckelen, Ronkenstein / Reuverweg, Krommehoek / Krommehoekerweg en de Koelesweg / Reuverweg.

De omleidingsroute richting Venlo is als volgt: neem de A73 tot aan de N280 (afslag 19)dan richting Weert, daarna via afrit Haelen de weg vervolgen over de Napoleonsbaan (N271), tot aan Venlo.

Op verschillende plekken zijn verkeersregelaars aan het werk om het verkeer terug te sturen en in goede banen te leiden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen