In de late avonduren tijdelijk geen treinen tussen Venlo en Roermond

Foto: © Arriva.

In verband met werkzaamheden aan het spoor rijden er vanaf maandag 24 t/m donderdag 27 oktober in de late avonduren geen treinen tussen Venlo en Roermond (RS11). Arriva zet vervangend busvervoer in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd en bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

In de late avond geen treinen
In verband met werkzaamheden op het spoor kunnen de laatste drie treinen tussen Venlo en Roermond, in beide richtingen, niet rijden. Er wordt vervangend busvervoer ingezet, maar specifiek vervallen de volgende treinen:

  • RS11 Venlo – Roermond (originele vertrektijden 23:03, 23:33 en 00:03 uur)
  • RS11 Roermond – Venlo (originele vertrektijden 23:33, 00:03 en 00:33 uur)

Reizen met treinvervangend vervoer
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station van waar je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Langere reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva.  De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl) of plan de reis op www.arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Venlo of Roermond.

Reacties

Cookieinstellingen