Nieuw geopend in Sevenum “De Inspiratie”

Foto: © De Inspiratie.

Heb jij (ook) moeite om alle ballen in de lucht te houden? Wie heeft dat niet, kun je beter zeggen. Je hebt een gezin, een baan, een partner, je doet aan sport, je hebt taken in het huishouden en je wilt af en toe ook eens wat leuks doen met vrienden en familie. 

Je word prikkelbaarder, moe, je zit niet lekker in je vel en soms reageer je op een manier waar jij jezelf niet in herkent. Stress, spanningen en zelfs burn-out verschijnselen liggen op de loer.

Natuurlijk kun je dan zoals je gewend bent gewoon doorgaan met wat je doet. Je kunt er dan echter ook voor kiezen eens lief te zijn voor jezelf.

Daar waar Helene van “de Inspiratie” zich focust op begeleiding van ruiter en paard richt de Natasja zich op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en begeleiding op geestelijke en spiritueel vlak.

Energetische praktijk
In de praktijk van de Inspiratie bieden Natasja en Helene diverse energetische behandel methodes aan om jou te helpen je stress niveau te verlagen.
Access Bars is een methode die door activatie van diverse drukpunten op het hoofd direct een gevoel van rust en minder stress geeft. De Raindrop massage is uitermate ontspannend en geeft lichaam en geest de nodige ondersteuning. Ook voor meditaties en persoonlijke begeleiding kun je bij De Inspiratie terecht. Natasja helpt jou met stress verlaging, meer kracht en innerlijke groei.

De weg daar naar toe zal voor iedereen anders zijn en werken op maat en met gevoel is dan ook waar zij voor staat. Ook voor een reading ben je bij De Inspiratie aan het juiste adres.

Ruiters begeleiden
Helene helpt (jonge) ruiters in het paardrijden, maar ook ruiters met angst welke de paardensport weer willen oppakken kunnen begeleiding van Helene krijgen. Ze zal de ruiter volledig begeleiden en zorgen dat deze weer vertrouwen krijgt. Eerst naast het paard en later (weer) op het paard.

“De Inspiratie, een plek om even tot rust te komen en in verbinding te komen met je gevoel en daardoor weer jezelf.”

De inspiratie
Twee vrouwen die na elkaar gevonden te hebben de stap hebben genomen om hun gezamenlijke droom te verwezenlijken. Vanuit Blerick verhuizen naar een fijn huis, buiten, met voldoende ruimte om de paarden aan huis te houden.

De Inspiratie bied een plek waar veel rust heerst en individuele begeleiding geboden wordt.

Wij creëren een omgeving waar mensen zich prettig voelen. Weg uit de dagelijkse drukte en verplichtingen, ontspannen van de ongedwongen sfeer bij de Inspiratie.

Aan huis gaan zij diverse activiteiten ontplooien. Om dat op een goede manier aan te kunnen pakken werd besloten om ook zakelijk partners te worden. De Inspiratie was geboren! Hoe dat allemaal precies is verlopen kun je lezen op het blog.

Helene Keunen, links op de foto, heeft nadat ze daar haar studie op gericht had, altijd al de droom gehad om met kinderen en paarden te werken. Dat zal nu vorm gaan krijgen in het aanbieden van individuele rijlessen voor kinderen en gevorderden

Natasja Verbeek, rechts op de foto, heeft ook altijd al graag met mensen gewerkt. Het motiveren en inspireren is waar zij sterk in is. Na het volgen van diverse cursussen en trainingen leerde zij vertrouwen op haar eigen energetisch kunnen. In de praktijk van de Inspiratie is Natasja er om mensen te ondersteunen die willen werken naar meer kracht en innerlijke groei. De weg daar naar toe zal voor iedereen anders zijn en werken op maat en met gevoel is dan ook waar zij voor staat.

Tussen beide activiteiten zit het werken met de paarden vervlochten.

“Wees eens lief voor jezelf, kies voor jezelf! “

Meer weten?
https://www.de-inspiratie.nl
Industrieweg 24
5975 RL Sevenum
Natasja: 06-28207883
Helene: 06-13555588
[email protected]

Openingstijden
dinsdag tot en met zondag op afspraak

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen