EINDELIJK weer een staconcert in Schouwburg Venray!

Foto: © SP.

De popgroep Massada zal na 1,5 jaar het eerste staconcert geven in Schouwburg Venray. Het heeft enige tijd mogen duren, maar daarom zal de Molukse band goed uitpakken. Op 16 oktober is het dan zover, de slingers mogen dan uit de kast want deze avond kun je weer genieten van de perfecte combinatie tussen Latin, percussie en rockmuziek gespeeld door Massada.

Nu dan eindelijk groen licht is gegeven door de overheid hebben de laatste versoepelingen ervoor gezorgd dat de popgroep ‘Massada’ de aftrap mag geven in de schouwburg van Venray. Het eerste staconcert van 2021 zal ongetwijfeld een spektakel worden! De band is in gebruik van uitgebreide percussie instrumentarium, wat zorgt voor vele bijzondere klanken. De muziek wordt door de groep zelf als Latin, Rock en Percussion Rock betiteld. Door de spectaculaire optredens op o.a. op Pinkpop en de lovende kritieken in delen van Europa en Azië (o.a.. Int. Java Jazz festival) maakt de band hun live reputatie zeker waar.

Door de huidige coronamaatregelen is het tonen van een coronatoegangsbewijs en geldig identiteitsbewijs noodzakelijk voor je theaterbezoek. Tickets zijn beschikbaar via schouwburgvenray.nl of verkrijgbaar bij de theaterkassa die van
maandag t/m vrijdag geopend is van 9:00 tot 17:00 uur.

Reacties