Het allereerste vrijheidsfestival in Venray – The Sky is No Limit!

Foto: © The sky is no limit.

Zondag 24 oktober is het zover, het allereerste vrijheidsfestival in Venray. Een bijeenkomst waarin we de vrijheid vieren in een omgeving waar al je zintuigen worden geprikkeld. We nemen je mee op een reis waar je gaat ontdekken wat vrijheid voor jou betekent.

Een avontuur dat je laat vliegen, borrelen, dansen, zingen en vooral een belevenis die je gaat inspireren. Het lokale projectorkest, bestaande uit opleidingsorkest ‘No Limit’ (Castenray-Leunen-Oirlo-
Oostrum-Venray) en de opleidingsorkesten van Merselo, Ysselsteyn en Wanssum, gaan je verrassen met muziekstukken uit het verleden en heden. In samenspel met een heus combo, koor en solisten wordt dit een muzikaal spektakel.

De dansers van Danshuis Venray en Dizzy Dance zorgen voor prikkelende bewegingen die tot je verbeelding spreken. Ze nemen je mee terug naar de frustraties uit de tijd dat we niet samen konden dansen en vieren en dat we het nu weer wel mogen. Iedereen wordt aan het denken gezet over wat vrijheid voor hen betekent, hier en nu maar ook op andere plekken en in andere tijden.

Een middag waar jongeren hun passie ten tonele brengen, waar muziek en dans ons brein in beweging brengt.
Voor de kinderen en jeugd is dit tevens een unieke kans om te zien of het spelen van een instrument of het leren van dans iets voor hun kan zijn!

THE SKY IS NO LIMIT – Vlieg jij met ons mee?
Wanneer: 24 oktober – Schouwburg Venray
Tijd: 15:30 uur – 17:30 met gelegenheid tot borrel naderhand
Entree €5,- incl. 1 consumptie. De kaartjes zijn te bestellen via de site van de schouwburg.

Reacties