[Buurgemeente] Twaalfde editie Gaellus Open Air Festival in Tienray

Foto: © Band with Benefits- persfoto

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni (Pinksteren) organiseert Gaellus Open Air na twee jaar afwezigheid weer een volwaardige twaalfde editie van het festival in Tienray. Op zondag 5 juni (gratis entree) staan als headliners onder andere Pip Blom, Afterpartees en De Kraaien op het podium in Tienray. Nieuw dit jaar is de toevoeging van een extra festivalavond op zaterdag 4 juni. Op het hoofdpodium spelen dan onder andere Band With Benefits & Fake Tits. De kaartverkoop voor de festival zaterdag start volgende week zaterdag 23 april om 10:00 via www.gaellusopenair.nl/tickets. De zondag blijft traditiegetrouw entreevrij. 

Onlangs maakte de organisatie de eerste bulk van het programma bekend. Dit zal de komende weken nog aangevuld worden. Voor jong en oud zal er weer allerlei moois en bijzonders te horen zijn in Tienray deze dag. Met ieder jaar weer rond de 2500 bezoekers is Gaellus Open Air een festival voor regionaal, nationaal en internationaal talent.

Band With Benefits (zaterdag 4 juni)
Als headliner op zaterdag komt Band With Benefits naar Tienray. Band with Benefits blaast je omver met hun energie en genadeloos live kopergeweld. Uitverkochte clubshows en tot de nok toe gevulde festivalweides vormen het harde bewijs dat dit zestal naar de top van het feestcircuit dendert. Met een spektakel vol vuur, confetti en scheurende gitaren laten ze je alle hoeken van de kamer zien. 

Pip Blom (zondag 5 juni)
De Amsterdamse indiepop darlings Pip Blom brachten onlangs hun nieuwe album Welcome Break uit. De invloeden van Pip zijn artiesten als Blur, The Breeders en Parquet Courts, maar de band heeft een uitgesproken eigen geluid. De band speelde in zowel Nederland als Europa als support van o.a. Franz Ferdinand, Interpol en The Breeders en speelde op festivals als Best Kept Secret en The Great Escape, Glastonbury (!!!) Lollapalooza Berlin en Reading/Leeds Festival.

Afterpartees (zondag 5 juni)
Onze vriendjes van Afterpartees stonden eerder al eens in Tiender op de planken maar er is sindsdien zoveel met de band gebeurt dat ze dit sowieso nog een keer verdienden. Muzikaal schuilt Afterpartees ergens tussen Iggy Pop, The Strokes, Parquet Courts, Jonathan Richman en Blondie. Melodieuze powerpop met een goed oor voor hooks. Soms onbeschaamd mooi of hard. Liedjes voor festivals en gesloten rookhokken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen