Yamato presenteert nieuwe show in Schouwburg

Foto: © SP - arcieffoto.

De drummers van YAMATO maken al jaren indruk in Schouwburg Venray met hun zinderende shows. Dit keer blazen ze je omver op zondag 24 april met de show ‘Tenmei’. Een atletisch en muzikaal spektakel met Japanse drums en veel aandacht voor kostuums, vormgeving en belichting. 

De Yamato drummers zijn een hechte Japanse groep die alles zelf bedenken en creëren. Van muzikale composities, choreografie, theater productie, licht, geluid en techniek tot kostuums, visagie en decor. Zelfs de ‘bachi’ (drumstokken) die zij gebruiken tijdens de voorstelling maken ze zelf. Na 2 jaar geen tournee hebben kunnen doen, brengt Yamato dit jaar een extra overweldigende show, met groots en meeslepend spel waar de uitbundige energie en kracht letterlijk en figuurlijk van afspat.

Een show vol intensiteit die je hele lichaam laat resoneren. Het ritme van de muziek brengt je in extase en voert je naar een wereld zoals je nooit eerder hebt gezien. De drummers gebruiken hun hele lichaam, kracht en ziel voor elke slag, waardoor je overspoeld wordt door een overweldigende golf van energie. Ongeremde dynamiek, vertederende humor, delicate verstilling en gedisciplineerde perfectie zijn de ingrediënten die Yamato, the Drummers of Japan, aan de top hebben gebracht. Waar ook ter wereld, schiet het publiek uit de stoel om de drummers te bedanken met een overweldigend applaus voor het onvergetelijke concert.

Is het jouw lot, jouw Tenmei, om hierbij aanwezig te zijn? Ga voor tickets naar: www.schouwburgvenray.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen