Feestelijke opening Wauw Beleving

Foto: © Persfoto - Wauwbeleving.

Afgelopen zaterdag 18 juni 2022 was de feestelijke opening van de nieuwe locatie van Wauw speciaal voor jou. Deze nieuwe locatie heeft de naam ‘Wauw Beleving’ gekregen. Op deze plek gaan ze een breder aanbod aanbieden aan hun deelnemers van Wauw Werkt. Maar het wordt ook een plek om te ontmoeten, verbinden en samen te komen. De opening werd verricht door, eigenaresse van Wauw speciaal voor jou, Anke Hurkmans samen met haar zoon Robin. Vele mensen hadden toch de hitte getrotseerd om bij dit speciale moment aanwezig te zijn.

Op de nieuwe locatie gaan de deelnemers van het project Wauw Werkt een zinvolle, waardevolle maar vooral een plezierige dag beleven. Vandaar ook de gekozen naam ‘Wauw Beleving’. Deze deelnemers zijn jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt en zij gaan hun allerlei leuke werkzaamheden aanbieden. Dit kan zijn op creatief, facilitair, in het groen of op media gebied. Zij maken hier hun eigen toekomst en zijn van maatschappelijke belang.

Verbindingen zoeken vinden ze bij Wauw speciaal voor jou heel belangrijk. Om daar op door te bouwen zoeken ze met de opening van deze locatie ook de verbinding met de samenleving. Dit gaan ze doen door er in de toekomst een ontmoetingsplek van te maken. Iedereen kan dan bij hun terecht voor bv een praatje met een lekkere kop koffie/thee met een stukje zelfgebakken appeltaart, een kaartje te leggen of door mee te doen met een leuke activiteit of workshop.

De ‘Wauw Beleving’ is te vinden aan de Prins Bernhardstraat 12 a in Venray. Ben je of ken je iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt die een leuke baan zoekt? Kijk dan eens op https://www.wauwspeciaalvoorjou.nl/projecten/project-wauw-werkt voor meer informatie.

Reacties

Cookieinstellingen