Feestweekend; 5 jaar Wijk Ontmoetings Centrum (WOC) ’t Schöpke!

Foto: Stef Classens .

Venray – Wijk Ontmoetings Centrum ’t Schöpke bestaat 5 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom is een uitgebreid jubileumprogramma opgezet dat plaatsvindt in het weekend van 25 tot en met 27 mei a.s. De aftrap is op de vrijdag met een speciaal programma voor de scholen in de wijk Veltum en het jubileumweekend wordt op de zondag afgesloten met een spetterend muzikaal optreden van ‘Stef Classens and friends’.

Vrijdag 25 mei
Vrijdag 25 mei vindt een dansprogramma plaats op de scholen, een ludieke bingo voor 50-plussers, een receptie voor genodigden en een ‘Hollandse avond’ met optredens van het zangduo ARI-JA, Nadine Fleuren e.a. Aanvang 19 uur. De entree is gratis.

Zaterdag 26 mei
Zaterdag 26 mei bestaat het programma uit een barbecue met een optreden van Lizzy & Baer, om 18 uur. Vooraf inschrijven in het wijkcentrum is noodzakelijk. Aansluitend vindt een dansavond plaats met een optreden van de band Experience. Aanvang 20.30 uur.

Zondag 27 mei
Zondag 27 mei is bij uitstek een dag voor het hele gezin met een rommelmarkt, kinderactiviteiten en diverse buitenoptredens tussen 10 en 16 uur. Het absolute sluitstuk van het jubileumweekend is het muziekprogramma ‘Stef Classens and friends’. Singer-songwriter Stef Classens treedt op met o.a. Nienke Wijnhoven (The Voice of Holland), Anouk en Yvonne Philipsen, Lizzy Ossevoort en Baer Traa. Het muziekprogramma begint om 16 uur en eindigt om 21 uur. De entree is gratis. (Programma onder voorbehoud van wijzigingen)

Begin mei wordt in de wijk Veltum een speciaal jubileummagazine verspreid met het uitgebreide programma en achtergrondinformatie.

Het wijkontmoetingscentrum is gevestigd aan de Veltumse Kleffen 70B in de wijk Veltum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen