Campagne tegen hondenpoep in Venray van start

Foto: Gemeente Venray.

Afgelopen dinsdag om 15.30 uur werd op de Maasheseweg in Venray het startsein gegeven voor de campagne tegen de hondenpoep in de gemeente Venray. Dit werd gedaan door de onthulling van een bord met een drol van twee meter. 

De onthulling werd gedaan door wethouder Ike Busser en Miranda Arts. Zij is ambassadeur voor deze campagne, zij heeft zelf ideeën ingebracht en wilde met haar honden zelfs poseren voor op posters.

De bedoeling is er drie van dergelijke borden vanaf mei maandelijks gaan verplaatsen tot en met december 2018, totaal dus 24 locaties binnen de gemeente.

Drollen van bijna twee meter. Die liggen er gelukkig niet op grasvelden en in plantsoenen in Venray. Maar er ligt genoeg hondenpoep waar veel mensen zich aan ergeren. Omdat het stinkt en omdat mensen erin trappen. De gemeente is een campagne begonnen om de overlast door hondenpoep te verminderen.

Drie borden met deze ‘super’drollen maken duidelijk hoe vies hondenpoep is. Wethouder Ike Busser onthulde het eerste bord in de berm langs de Maasheseweg.

Miranda Arts, ambassadeur voor deze campagne, was erbij samen met haar twee honden Kane en Diva. De inwoonster van Landweert meldde zich vorig jaar bij de gemeente met ideeën voor een campagne. Als Miranda met haar honden gaat wandelen, heeft ze altijd een poepzakje bij zich.

Een drol van bijna twee meter. Die liggen er gelukkig niet op grasvelden en in plantsoenen in Venray. Maar er ligt…

Geplaatst door Gemeente Venray op woensdag 2 mei 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen