Excursie schildersgroep de Rake Kwasten

Foto: De Rake Kwasten getekend en geschilderd door Anton Biemans.

Schildersgroep de rake kwasten, 4 schilderende Venrayse mannen, organiseren op woensdagmiddag 27 juni een excursie voor leden van AVOS naar het winkelpand de Bleek 41 (tegenover de Wereldwinkel) en daarna wandelend naar het atelier op het St.Annaterrein.

Onderweg vertelt een AVOS-lid iets over kunst die men gaandeweg tegenkomt. De amateur-kunstschilders geven uitleg over hun schilderijen; nu portretten en abstract. Onlangs hebben zij in de Bleek het, door Electro Martens voor dit doel beschikbaar gestelde, winkelpand met nieuwe schilderijen her-ingericht.

Na de bezichtiging hier met uitleg van de schilders wandelen de bezoekers naar het atelier op het Sint Annapark.

Daarna wordt gelegenheid gegeven om de Muur, welke in 2017 bij het evenement Schijt aan de Grens werd gefabriceerd, in alle rust te bekijken. Deze heeft hier een nieuwe plaats gekregen. Over de afbeeldingen op de muur zullen de Rake Kwasten het een en ander vertellen.

De activiteit staat ook open voor overige geïnteresseerde leden van andere ouderen-organisaties in de gemeente Venray. Bij over-inschrijving genieten AVOS-leden echter de voorkeur, maar wordt er – bij voldoende interesse –  (en zo mogelijk) wel een tweede excursie ingepland.

Wanneer Woensdag 27 juni 2018
Waar Verzamelen bij de Bleek 41, Venray
Tijd 14.00u
Opgave [email protected]

Foto: De Rake Kwasten getekend en geschilderd door Anton Biemans.
v.l.n.r. Anton Biemans, Peter Peeters, Kees Moerkerk en Wim Custers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen