Gemeenten Venray, Roermond, Weert en Gennep gaan samen speeltoestellen inkopen

Foto: Speeltuin - stockfoto.

De gemeenten Venray, Roermond, Weert en Gennep gaan gezamenlijk het leveren en plaatsen van speel- en sport toestellen, de aanleg van natuurlijke speelterreinen en het aanbrengen van val-ondergronden inkopen. Zij willen dit onderbrengen in raamovereenkomsten*.

Bedrijven welke zich wilde inschrijven voor de opdracht dienden speeltoestellen van hout, kunststof, staal, RVS en aluminium te kunnen leveren en plaatsen. Ook moesten ze een terrein op basis van het natuurlijk spelen principe te kunnen inrichten alsmede een ontwerp hiervoor te kunnen maken. De speeltoestellen die zij leveren dienden een natuurlijk karakter te hebben en de bedrijven dienden rubberen gietvloeren of kunstgras te kunnen aanbrengen.

Zes bedrijven, verspreidt door heel Nederland schreven zich in voor de aanbesteding. Met de opdracht is een bedrag van 1,9 miljoen euro gemoeid.

*Een raamovereenkomst is een afspraak tussen een leverancier en een klant om een bepaald product of dienst voor een vaste looptijd voor een vooraf afgesproken prijs, en tegen vooraf afgesproken voorwaarden te leveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen