Informatieavond PlusJeHuis groot succes

Foto: Duurzaam - Pixabay Stockfoto.

Als eigenaar van een koophuis bent u misschien op zoek naar manieren om uw huis zo energiezuinig mogelijk maken. Bijvoorbeeld met zonnepanelen, betere isolatie of een warmtepomp. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Maar er komt een hoop uitzoekwerk en geregel bij kijken.

De gemeente Venray heeft daarom gezocht naar een partij die huiseigenaren hierbij kan helpen: Volta Limburg. Volta Limburg biedt met PlusJeHuis een service voor huiseigenaren die aan de slag willen met energiebesparing en duurzame energieopwekking. Ook is er aandacht voor mogelijke financiering en eventuele subsidies

Informatieavonden
Op 5 september had de gemeente samen met Volta een eerste informatieavond over PlusJeHuis. Ruim 180 mensen lieten zich meer vertellen over energiebesparing in huis. Heb je deze avond gemist? Geen nood! Op dinsdag 25 september organiseren ze nog een avond.  De avond begint om 18.45 uur in de raadszaal van het gemeentehuis in Venray.

Komt u ook? Meld u dan online aan op www.voltalimburg.nl/plusjehuisvenray. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Vraag dan alvast gratis online besparingsadvies aan via www.voltalimburg.nl/plusjehuisvenray.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen