Sprookjesachtig Prinsenbal voor Prins Luuk I van de Karklingels

Foto: CV de Karklingels. 

Luuk Gielens (32) is zaterdag 12 januari benoemd tot Prins van Aostrum, Lull en d’n Boshuuze. Met zijn Adjudanten Lennart Peeters (32) en Willem Verheijen (32) en Nar Wietse Reijnders (32) aan zijn zijde gaat Prins Luuk met loeiende sirenes dit carnavalsseizoen in.

In een sprookjesachtige en bomvolle Oesterham werd er zoals altijd eerst afscheid genomen van het oude kwartet. Prins Roy I en zijn mannen werden uitgezwaaid en vervolgens kwam de club van de Âld Aostrumse Prinse (AAP) om de hoek kijken. Een coup op de paus werd voorkomen en na topoverleg was er witte rook. Roy mocht toetreden tot de AAP.

De avond ging prinsloos over in het thema van 1001 nacht. Als kinderen niet kunnen slapen wordt er nog wel eens een verhaaltje voorgelezen. Zo ook deze avond. Het verhaal ging over Aladin die op zoek was naar een wonderlamp. In deze wonderlamp zat een geest die wensen kon vervullen. Nadat er 2 wensen verloren waren gegaan, werd de laatste wens goed benut: Luuk zal de nieuwe prins van de Karklingels zijn!

Luuk woont dichtbij de spoorlijn samen met Ellen. Hij werkt as militair brandweerman in Eindhoven, en is lid van de vrijwillige brandweer van Venray. Verder is Luuk actief als leider bij de afdeling voetbal van SV Oostrum en gaat dit jaar vol de carnaval in met zijn leus: “Mit en bietje carnavalsmagie, doëve weej dit vuur nog lange nie”.

Bron en foto CV de Karklingels. 

(Pers)berichten? Mail ons op [email protected]! Altijd op de hoogte blijven en het laatste nieuws uit Venray ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen