Bronzen Waarderingspenning voor Corrie Couwenberg (76)

Foto: ©Hoedemaekers Venray.

Corrie Couwenberg (76) heeft woensdag de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray ontvangen.De onderscheiding wordt haar uitgereikt door burgemeester Hans Gilissen bij gelegenheid van haar afscheid als bestuurslid van KBO Ysselsteyn/Vredepeel.

Ze ontving de onderscheiding bij gelegenheid van haar afscheid als bestuurslid van KBO Ysselsteyn/Vredepeel. Corrie Couwenberg startte in 2005 als bestuurslid bij de KBO Ysselsteyn. Bij de plaatselijke KBO deed ze van alles, zoals het bezoeken van zieken, bijzondere verjaardagen en de organisatie van de collecte Kinderhulp. In 2008 ontstond er binnen het bestuur het idee om een ontmoetings- en eetpunt te starten, met als doel alleenstaande mensen uit hun isolement te halen en ze weer in contact te laten komen met andere mensen. Corrie Couwenberg was hiervan één van de initiatiefnemers en medeverantwoordelijk voor het stevige fundament dat er nu ligt. Onder haar leiding is het ontmoetings- en eetpunt uitgegroeid tot een bloeiend samenzijn voor de leden van de KBO Ysselsteyn.

Het college van burgemeester en wethouders wil Corrie Couwenberg voor haar inzet bedanken en heeft haar daarom de Bronzen Waarderingpenning van de gemeente Venray toegekend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen