Open (gemeente)huis op zondag 14 april

Foto: © Danny Danckaert.

Op zondag 14 april opent de gemeente haar deuren tijdens de Bedrijvenronde Venray. Van 11.00 tot 16.00 uur kunnen inwoners en geïnteresseerden een kijkje komen nemen in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat. Het thema is vitaliteit. Bewegen en gezond eten staan dus centraal.

Veel inwoners zijn wel eens in het gemeentehuis geweest voor een paspoort of rijbewijs. Op 14 april krijgen ze de kans om tijdens een rondleiding ook de rest van het monumentale gebouw te zien.

Gezondheid staat centraal
Als gemeente zijn ze er voor onze inwoners. Ze vinden het belangrijk dat zij gezond kunnen opgroeien en leven. Dus behalve een kijkje achter de schermen, kunnen inwoners tijdens de bedrijvenronde ook meer te weten komen hun eigen gezondheid. Of zelf actief meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Zo is er een speciale cardiowall en kunnen inwoners een duofiets uitproberen.

Voor het hele gezin
Ook voor kinderen is van alles georganiseerd: ze kunnen het gemeentehuis ontdekken tijdens een fotopuzzeltocht of zich vermaken in de knutselhoek. Buiten kunnen ze zich uitleven op het springkussen of een potje voetbal spelen in de voetbalboarding. Natuurlijk is er ook iets gezonds en lekkers te eten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen