Strijkkwartet doorgrondt het terreursysteem

Foto: © Ragazze Quartet.

Ragazze Quartet en Videocollectief 33 1/3 en zangers van het Nederlands Kamerkoor presenteren het concertprogramma Black Angels. Dit concert is een
samenwerkingsproject tussen Schouwburg Venray, Kunst in de Kamer Venray, Theehuisconcerten Venray, Adelbert Venray, Literair Café, Venrays Museum, LGOG Kring Venray in het kader van ‘’Venray Viert 75 jaar Vrijheid’’ dat zal plaatsvinden op zondag 8 maart in Schouwburg Venray.

In een tijd waar oorlog en de dreiging van terrorisme grote invloed hebben op onze politiek en samenleving, presenteren Ragazze Quartet en zangers van het Nederlands Kamerkoor het concertprogramma Black Angels. Zij beogen het systeem áchter de terreur te doorgronden. Met verschillende werken worden de stadia van opbouw, destructie en verzoening getoond.

Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek. Collectief 33 1⁄3 gebruikt video projecties om ruimtes en objecten te transformeren tot
verhalende voorstellingen. Na het werken vanuit site-specific installaties beweegt het werk van het collectief zich naar een theatrale context voor een internationaal publiek. Tickets zijn te reserveren via schouwburgvenray.nl of aan de theaterkassa.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen