[Morgen] Inloop en open dag bij Stichting Ik Begin

Foto: © Ik begin.

Op 25 januari houd Stichting “Ik Begin” een open dag. Met gepaste trots introduceren zij op deze dag een inloop welke gaat fungeren als de fysieke sociale kaart binnen gemeente Venray.

De officiële opening zal worden gedaan door een bekend persoon, welke op deze mooie dag zal worden gepresenteerd als de eerste Ambassadeur van stichting “Ik Begin” . Ook zal de naam en het logo worden gepresenteerd van deze inloop.

Binnen de visie staat onder andere beschreven “zien bewegen doet bewegen”, deze visie zal dan ook zeker te zien zijn op deze open dag. Er is dan ook hard gewerkt om op zaterdag 25 januari een nieuwe fase in te kunnen gaan, zo kan er eindelijk een begin worden gemaakt met het starten van onze inloop waarin samenwerking en verbinding centraal komen te staan. Dit met 1 gezamenlijk doel.

Beginnen aan herstel bied perspectief voor de toekomst . Diverse maatschappelijke organisaties in Venray zullen deelnemen en fysiek aanwezig zijn bij de inloop, door aanwezigheid ontstaat er een stabiel netwerk. Hierdoor kan er snellere instroom en doorstroom plaatsvinden, snellere en efficiëntere doorverwijzing zorgt voor betere hulp.

De open dag
Open dag op 25 januari om 13.00 uur
Aftrap programma 13.30 uur
Einde 18.00 uur

Locatie
Stichting “Ik Begin “
Julianasingel 67
Binnenplaats Rooyhof

Reacties