Schouwburg Venray stelt zalen beschikbaar voor verenigingen in Gemeente Venray

Vanaf 1 juli biedt Schouwburg Venray kosteloos repetitieruimtes aan voor verenigingen in Gemeente Venray. Het gaat hierbij om de Rabozaal en Bolzaal van het theater. Deze zalen zijn te reserveren van maandag t/m woensdag, tot september 2020.

De lampen van het theater waren een aantal maanden gedoofd en het gebouw was stiller dan ooit tevoren. Als huis van de gemeenschap heeft Schouwburg Venray besloten dat stil zitten geen optie is. Na de heropening staan er weer verschillende evenementen op de planning zoals een zomerprogrammering in aangepaste setting, in de maanden juli en augustus. Door de maatregelen rondom corona is het voor verschillende verenigingen niet haalbaar om te repeteren op hun vaste locaties. De 1,5-metersamenleving is een lastige opgave en beperken verenigingen enorm. Om ervoor te zorgen dat zij weer aan de slag kunnen en om het culturele verenigingsleven te ondersteunen, is dit speciale aanbod gecreƫerd.

De zalen zijn te reserveren voor maximaal 100 personen per zaal. De zalen zijn beschikbaar met een standaard zaalbelichting en stoelen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Heeft jouw vereniging dringend behoefte aan een repetitieruimte en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur je aanvraag naar [email protected], vermeld hierbij de naam van de vereniging, contactpersoon, aantal personen en de voorkeursdatum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen