Mineralenbeurs SteenGoed zal definitief niet doorgaan; data ’s 2021/2022 bekend

Foto: © SteenGoed.

Op zondag 29 november 2020 zou in Venray (Limburg NL) de eerste editie van Mineralenbeurs SteenGoed georganiseerd worden, maar door de aangescherpte maatregelingen rondom het coronavirus is het onmogelijk en onverantwoord deze door te laten gaan.

Mineralenbeurs SteenGoed, welke georganiseerd zou worden in De Witte Hoeve is, een gezellige, niet al te grootschalige mineralen- en edelstenenbeurs met plaats voor ruim 30 standhouders uit binnen- en buitenland, alle standhouderplaatsen waren geheel uitverkocht. Extra vervelend voor zowel standhouders, bezoeker en de organisatie.
Wat een groot succes leek te worden is vanwege corona en alle veiligheidsmaatregelen dit jaar onmogelijk haalbaar.

Organisator Mike Gerrits van Mineralenbeurs SteenGoed blijft positief, “Vanuit mijn passie en het samenbrengen van gelijkgestemden is het idee geboren om een Limburgse internationale mineralenbeurs te organiseren, niet in 2020 zoals gehoopt en gepland, maar we gaan het in 2021 zeker tot een succes maken” . In 2021 zal de beurs op zondag 28 februari en 24 oktober plaatsvinden. In 2022 op zondag 20 februari en 23 oktober.

Wenst u na aanleiding van dit artikel meer informatie, neem dan contact op met Mike Gerrits via nummer: 06-18944718. Of bezoek de website: www.beurs-steengoed.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen