Schouwburg Venray gesloten tot medio december

Het kabinet heeft op dinsdag 17 november aangekondigd dat we per donderdag 19 november opnieuw in een gedeeltelijke lockdown gaan. Schouwburg Venray heeft besloten haar deuren te sluiten tot medio december, net als De Artiest eten & drinken. De voorstellingen tot medio december zijn in overleg met impresariaten en artiesten geannuleerd.

Hiervoor is gekozen omdat onder de huidige omstandigheden het helaas onmogelijk is om voorstellingen te faciliteren. Maar ook wil het theater gehoor geven aan het minimaliseren van contactmomenten. Het Venrayse theater bekijkt medio december opnieuw de mogelijkheden om de deuren te openen voor repetities, vergaderingen en andere activiteiten.

Schouwburg Venray doet haar uiterste best om voor de voorstellingen een nieuwe datum te vinden. Daarbij doen ze een beroep op het geduld van de ticketkopers en vragen ze gasten om de tickets te bewaren. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum of definitieve annulering, dan nemen zij contact met de ticketkopers op. Een overzicht van alle voorstellingen met definitieve status is te vinden op schouwburgvenray.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen