Vaccineren en testen komend weekend

Bericht van de Veiligheidsregio Noord-Limburg: Dit weekend gaat het flink sneeuwen en wordt het erg koud. Het vaccineren van onze inwoners en de mogelijkheid zich te laten testen is van groot belang. We nemen daarom maatregelen om test- en vaccinatielocaties open en bereikbaar te houden.

Tegelijkertijd volgen we de weersvoorspelling op de voet en adviseren wij inwoners zich te houden aan de weerwaarschuwingen van het KNMI.

Vanwege de verwachte weersomstandigheden nemen we diverse maatregelen. In samenspraak met de gemeenten worden locaties en toegangswegen sneeuwvrij gehouden en gestrooid. De brandweer is aanwezig om indien nodig ouderen te helpen en te begeleiden. Er is genoeg ruimte om binnen beschut en warm te wachten op veilige afstand van elkaar. Op de nieuwe vaccinatielocatie in Weert, die maandag open gaat, is er een pendelbus van de parkeerplaats naar De Poort van Limburg. Vaccinatieafspraken die gepland staan op zondag in Blerick worden zoveel mogelijk verzet naar zaterdag of maandag. Afspraken die blijven staan gaan gewoon door. Wanneer de weersituatie verslechtert spelen wij daar direct op in.

Afspraak afzeggen
Mochten inwoners vanwege het weer toch liever niet komen, dan kunnen zij hun afspraak afzeggen en een nieuwe maken via het regionale nummer 088-1190011.

Openingstijden vaccinatie- en testlocaties
De vaccinatielocaties in Weert en Venlo zijn open van 9:00 tot 16:15 uur. De testlocaties in Roermond, Weert en Venray zijn open van 09:00 tot 16:30 uur. Die in Venlo is open van 08:00 tot 16:30 uur.

Reacties

Cookieinstellingen