Word een BABS voor gemeente Venray

Foto: © Babs bij gemeente Venray.
Kun jij je goed inleven, draai jij je hand niet om voor het schrijven van een toespraak en vind je het ook nog eens leuk om deze toespraak voor te dragen? Op jouw eigen unieke manier, uiteraard rekening houdend met de wensen van je publiek? En dit allemaal op een hele bijzondere dag in iemands leven? Word dan een BABS voor gemeente Venray!

Een wat?

Een BABS, oftewel een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand: een ambtenaar die namens de gemeente huwelijken sluit en partnerschappen registreert.

Wat ga je doen?

Als BABS ben je hét visitekaartje van de gemeente. De huwelijksdag hoort voor een bruidspaar één van de mooiste dagen van hun leven te zijn. Een BABS die zijn of haar vak goed verstaat is daarbij onmisbaar. Als BABS wordt er best veel van je verwacht: creativiteit, inlevingsvermogen en een goede dosis humor. Je moet representatief zijn en goede communicatieve vaardigheden bezitten.

En uiteraard hoort daar ook nog bij dat je voldoende weet van de juridische regels die bij een huwelijk of partnerschap komen kijken.

De gemeente Venray heeft op dit moment een leuk en enthousiast team van zes BABSen, waar jij dan mee gaat samenwerken.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Geera de Munck via [email protected]. Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteren

Stuur je motivatiebrief met CV naar [email protected]. Dit kan tot en met 10 november.

De sollicitatiegesprekken staan vooralsnog gepland op woensdagmiddag 17 en 24 november.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen