€90,- subsidie op energiebesparende producten voor huurders

Foto: © Pixabay.

Alle bewoners van huurwoningen kunnen dit jaar maximaal €90,- subsidie van de gemeente krijgen voor de aanschaf van energiebesparende producten. Hierbij valt te denken aan ledlampen, radiatorfolie, radiatorventilatoren, tochtstrips en thermostaatkranen.

Via het digitale declaratieloket van gemeente Venray op www.duurzaambouwloket.nl kunnen de aankoopbonnetjes worden gedeclareerd of direct spullen worden besteld.

In 2020 is gemeente Venray gestart met deze subsidieactie, die wordt gefinancierd door het Rijk. Afgelopen twee jaar was de subsidie alleen bedoeld voor woningeigenaren. Dit jaar kunnen dus ook huurders hier gebruik van maken. Het declareren van aankoopbonnetjes en het bestellen van artikelen kan alleen digitaal via www.duurzaambouwloket.nl. Op dit moment is er nog circa € 14.000,- beschikbaar. Daarbij geldt: op = op.

Energiebesparende artikelen
Op www.venray.nl/venray-bespaart-2021-2022 staat een link naar de volledige lijst met energiebesparende producten waar de subsidie voor in te zetten is.

Informatie en aanmelding
Voor informatie over energiebesparing en deze actie kunnen huurders contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket via tel. 072 – 743 3956 of www.duurzaambouwloket.nl.

Reacties

Cookieinstellingen