Let op: Update afvalkalender

18 mrt 2022, 7:28 Gemeente
gemeente venray afval bak vuilnis
Na ontdekking van een fout in de afvalkalender is begin maart de afvalkalender voor sommige adressen geüpdatet. Inwoners die voor 3 maart hun afvalkalender geprint hebben, gebruiken daarom misschien een oude versie van de kalender. Kijk op afvalkalender.venray.nl of de Afvalkalender Venray app voor de juiste data.
Overgangsfase
Omdat per 1 maart de nieuwe inzamelaar Remondis het afval ophaalt in de gemeente Venray zijn er nieuwe routes gemaakt. In deze overgangsfase kan het zijn dat bij sommige adressen de ophaaldata niet of niet volledig zijn ingevuld. Dit kunt u melden via www.afvalinfolijn.nl
. Dit wordt dan zo snel mogelijk aangepast door Remondis. In de meeste gevallen kunt u zo lang het adres van de buren ingeven om de juiste ophaaldata in te zien.
Gebruik de app
Als u zeker wil zijn van de juiste ophaaldata is het altijd het beste om de digitale afvalkalender te gebruiken. Als u de app gebruikt krijgt u bovendien pushberichten in het geval van calamiteiten. Zo bent u altijd op de hoogte van eventuele wijzigingen.
Problemen met de inzameling? Meld het!
Is uw container niet geleegd? Is uw PMD-zak niet meegenomen? Heeft u een defecte afvalpas of een kapotte container? Meld het dan aan de nieuwe inzamelaar Remondis via de afvalinfolijn. Regel het zelf digitaal via www.afvalinfolijn.nl. Dat is de snelste en makkelijkste manier, omdat telefonisch de wachttijden op het moment kunnen oplopen. Wilt u liever bellen? Dan is de afvalinfolijn bereikbaar op 088 004 63 45.