Openbare laadpalen in Venray

Foto: © Pixabay.

Steeds meer bewoners en bezoekers van de gemeente Venray rijden elektrisch. Niet iedereen kan op eigen terrein laden. Daarom worden er meer openbare laadpalen geplaatst. Hiermee stimuleert de gemeente de verduurzaming van mobiliteit.

Laadpalen plaatsen
Zoals in januari 2021 aangekondigd, laat de gemeente Venray de komende jaren laadpalen voor elektrische auto’s plaatsen. Dit om elektrisch vervoer te stimuleren en voorbereid te zijn op de toekomst. De eerste fase is uitgevoerd, fase 2 komt eraan.

Goede verspreiding
Vattenfall – tot 2030 eigenaar van de palen – zorgt voor een goede verspreiding van de openbare laadpalen. Op dit moment staan er ruim 60 openbare laadpalen. De komende maanden komen er verspreid over de gemeente 45 laadpalen bij zodat een dekkend netwerk ontstaat.

Ter inzage
De door Vattenfall voorgestelde locaties zijn met de betrokken dorps- en wijkraden besproken en beoordeeld. Op dit moment is het verkeersbesluit met alle locaties gepubliceerd. U kunt dit besluit inzien.

Gratis aanvragen
Heeft u behoefte aan een openbare laadpaal en staat er nog geen in uw omgeving? Vraag er dan gratis een aan bij Vattenfall.

Reacties

Cookieinstellingen