Donderdag 27 juli vrijwilligersCafé bij Hulsman

Foto: Marcus de Roos - Café Hulsman.

Match organiseert weer een gezellig vrijwilligerscafé op donderdagavond 27 juli van 19 tot 21 uur bij Café Hulsman, Henseniusplein 9 in Venray.
Alle vrijwilligers uit de gemeente Venray zijn van harte welkom op deze avond, om leuke en interessante ervaringen met elkaar uit te wisselen en ideeën met elkaar te delen.

Het thema is “Vrijwilligers op het plein” een passende titel voor dit café, omdat we ons dan ook letterlijk op het plein bevinden.
Maar dat is nog niet alles! Want we hebben in Venray vrijwilligers die letterlijk hun vrijwilligerswerk op het plein verrichten! Zij delen graag hun ervaringen met jullie tijdens dit café, en ondertussen zorgen ze voor een muzikaal intermezzo door een of meer Venrayse artiesten.
Ze hopen veel vrijwilligers te kunnen ontmoeten zodat ze met recht kunnen zeggen; we zijn met Vrijwilligers op het plein!

Ze laten alvast weten dat de volgende vrijwilligerscafés georganiseerd gaan worden op een vaste dag en tijdstip. Het wordt de donderdag van 19 tot 21 uur op 31 augustus, 28 september, 26 oktober, 23 november en 14 december 2017.
Eveneens bij Café Hulsman.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen