Vier kleine dorpskermissen in gemeente Venray gaan door

Foto: Kermis Venray - Facebookpagina.

De vier kleinere Venrayse kerkdorpen Castenray, Geijsteren, Heide en Veulen hebben dit seizoen allemaal weer een kermis. De gemeente Venray is er in geslaagd een nieuwe exploitant te vinden voor de vier dorpskermissen.

Wethouder Ike Busser heeft deze week in het college groen licht gekregen voor de overeenkomst met de Venrayse exploitant Willy Sterrenberg van de firma Sterevents. Dit bedrijf gaat in de vier dorpen de kermis inrichten. Vaste onderdelen zijn een calypso (octopus), een rups of een funhouse, een draaimolen, schiettent en suikerspin/snoepkraam.

Wethouder Ike Busser is blij dat de vier dorpen snel duidelijkheid hebben over het doorgaan van hun kermis. “We zijn nadat we niet rond kwamen met de exploitant van de kermissen op de andere dorpen, meteen op zoek gegaan naar andere gegadigden en hebben die gelukkig snel gevonden. Ik denk dat we de toezegging van een vergelijkbare kermis hiermee inlossen. Alleen voor Geijsteren zijn we nog bezig met één aanvullende vermaakzaak, dat is nog niet helemaal rond, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we ook daar binnenkort uitkomen”, aldus de wethouder.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen