Vrijwilligers van de Zonnebloem getrakteerd op oliebollen

Foto: © https://deechteoliebol.nl/

De Limburgse bakkers Martens (Sittard), Gommans (Sevenum), Fleuren (Baarlo) en Verdeuzeldonk (Wanssum) doen in de week van 12 tot en met 17 november mee met de actie ‘De week van De Echte Oliebol’. Deze is in het leven geroepen door ambachtelijke bakkers waarbij 5000 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem getrakteerd worden op een heerlijke oliebol.

Marc Damen, directeur van de Zonnebloem, vindt de jaarlijkse oliebollenactie van de Echte Bakkers hartverwarmend. “Veel mensen met een lichamelijke beperking blijven vaker thuis dan hen lief is. ‘Even’ een oliebol halen bij een bakker kan het merendeel niet. Terwijl, die hoort erbij in deze tijd van het jaar. Dankzij deze actie komt de oliebol naar de mensen toe. Daarmee bewijzen we als vrijwilligersorganisatie en de Echte Bakkers dat er zoveel meer kan dan we denken.”

De vier Limburgse bakkers zullen gezamenlijk ruim 3000 oliebollen gratis beschikbaar stellen voor de Zonnebloemafdelingen Sittard West, Sittard Ophoven/Leyenbroek, Koningsbosch, Horst, Grubbenvorst, Lottum, Broekhuizen/vorst, Meerlo, Swolgen, Tienray, Sevenum, Kessel, Baarlo, Maasbree, Leunen, Veulen, Heide, Maasbloemen (Wanssum, Blitterswijck, Geijsteren) en Oicastrum (Oirlo, Castenray, Oostrum).

Bron; https://deechteoliebol.nl/

Reacties

article
53626
Vrijwilligers van de Zonnebloem getrakteerd op oliebollen
De Limburgse bakkers Martens (Sittard), Gommans (Sevenum), Fleuren (Baarlo) en Verdeuzeldonk (Wanssum) doen in de
https://venray.nieuws.nl/gemeente/53626/vrijwilligers-zonnebloem-getrakteerd-op-oliebollen/
2018-11-06T08:09:09+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/352/2018/11/05124753/Limburgsebakkers-oliebollen-759x500.jpg
Gemeente, Zakelijk