Feestelijke opening kindcentrum de Groene wereld in Venray

Foto: Kindcentrum de Groene wereld.

Vrijdag was het feest bij (voormalig) kinderdagverblijf de Circustent en buitenschoolse opvang de Boomhut van Spring Kinderopvang in Venray. In het bijzijn van kinderen, ouders, medewerkers en overige genodigden werd de naam onthuld en de opening gevierd van het nieuwe kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar: kindcentrum de Groene wereld.

Al jaren is kinderdagverblijf de Circustent aan de Wilgenstraat (Bomenbuurt) een begrip in Venray. Afgelopen jaar heeft ook buitenschoolse opvang (bso) de Boomhut zich in het gebouw gevestigd, waardoor een kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar is ontstaan. Met de komst van de bso werd het tijd voor een nieuwe inrichting én een nieuw concept: ‘groen’. De afgelopen maanden werd er dan ook flink verbouwd en onderging het gebouw een ware metamorfose.

Na de officiële opening konden kinderen deelnemen aan diverse workshops en activiteiten, waaronder dans en koekjes versieren. Ook kon iedereen totempalen beschilderen die een mooie plek gaan krijgen op het buitenterrein. Na de onthulling van de nieuwe naam ‘kindcentrum de Groene wereld’ kon iedereen binnen een kijkje nemen.

Reacties