Inloopbijeenkomst over de verkeersstudie Wanssum-Blitterswijck

Foto: https://www.verkeersstudie.nl/

De gemeente Venray houdt een inloopbijeenkomst over de verkeersstudie Wanssum-Blitterswijck. Deze bijeenkomst is op maandag 10 december, tussen 16.00 uur en 20.00 uur in het Van Wanssum Café, Venrayseweg 2a in Wanssum.

De Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum is op dit moment in volle gang. Onderdeel van dit project is de aanleg van de rondweg om Wanssum en aanpassingen van wegen die daarmee te maken hebben. Om het verkeer zo goed en veilig mogelijk te laten doorstromen, gaat de gemeente Venray een verkeersstudie uitvoeren. Deze studie is vooral gericht op de situatie bij de Blitterswijckseweg en de Brugstraat ter hoogte van de Driesstraat en de Oude Heerweg in Blitterswijck. Verkeerskundig adviesbureau BonoTraffics voert dit onderzoek namens de gemeente uit.

Tijdens de inloopbijeenkomst op 10 december kunnen omwonenden en andere betrokkenen tussen 16.00 uur en 20.00 uur vrijblijvend binnenlopen en laten weten wat zij van de verkeerssituatie vinden, wat de verkeersknelpunten zijn en wat hun wensen zijn.

Er zijn mensen van de gemeente en BonoTraffics aanwezig om vragen te beantwoorden en aandachtspunten te noteren. Behalve de bijeenkomst, is er ook een speciale website in het leven geroepen, waarop betrokkenen een reactie kunnen achter laten of laten weten waar de knelpunten zitten. Deze website is www.verkeersstudie.nl.

Als de onderzochte varianten uit de verkeersstudie klaar zijn, presenteert de gemeente deze samen met BonoTraffics in een volgende inloopbijeenkomst. Daarnaast wordt er over het project gecommuniceerd via de gemeentelijke website.

'

Reacties

article
55310
Inloopbijeenkomst over de verkeersstudie Wanssum-Blitterswijck
De gemeente Venray houdt een inloopbijeenkomst over de verkeersstudie Wanssum-Blitterswijck. Deze bijeenkomst is op maandag
https://venray.nieuws.nl/gemeente/55310/inloopbijeenkomst-verkeersstudie-wanssum-blitterswijck/
2018-12-03T15:20:26+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/352/2018/12/03151946/verkeerstudie.jpg
Gemeente