‘Goed Samenleven’ dat bereiken we samen

Foto: Goed Samenleven.

Wij zijn Goed Samenleven, jij en ik. Vanuit de provincie Limburg heeft het project Goed Samenleven de mogelijkheid gekregen om goede ideeën uit de samenleving (van jullie dus!) financieel te steunen. Dit noemen we ‘Krachten Bundelen’.

Alle ideeën, groot en klein, zijn welkom, zolang het inwoners, Nederlanders én nieuwe Nederlanders, maar bij elkaar brengt.

Welke ideeën steunen wij?
Op onze website www.gewoongoedsamenleven.nl zijn álle tot nu toe gesteunde wensen terug te vinden. Zoals de wens van Kamal die afgelopen zomer falafel maakte voor de hele buurt of het idee van Özlem, Serpil, Mariëtte, Keziban en Saime om een multiculturele naaiclub te beginnen.

Heb jij een wens voor jouw buurt?
Woon jij in de gemeente Venray en heb jij een goed idee om sociale integratie te bevorderen in jouw buurt? Ga dan naar onze website en dien jouw wens in. We nemen vervolgens contact met je op over de (financiële) ondersteuning van jouw idee. Wil jij bijvoorbeeld een bingoavond organiseren voor jouw buurt of samen koken met je buren, maar heb je geld nodig voor pennen of ingrediënten? Dan komt jouw idee in aanmerking voor een financiële bijdrage.

Laat je ons weten wat jouw wens is voor jouw buurt? We zijn erg benieuwd!

Over Goed Samenleven
Wij zijn Goed Samenleven, een initiatief van de gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray en de provincie Limburg. We geloven in een vitale, inclusieve gemeenschap, waar iedereen een plek heeft. Samen bouwen we aan Goed Samenleven. Ondersteund door de Provincie Limburg hebben daarom de handen ineengeslagen om samen met inwoners, nieuwkomers, maatschappelijke partners, bedrijven en anderen te werken aan een sociale buurt voor oude én nieuwe inwoners. Een belangrijk onderdeel van Goed samenleven is het uitnodigen van inwoners om zelf aan de slag te gaan met kleine en grote ideeën om het goed samenleven te bevorderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen