VENRAY Lokaal stelt vragen over aanpak overlast hondenpoep

Foto: Gemeente Venray.

De grootste, hardnekkigste en meest lastig te bestrijden ergernis van Nederland is hondenpoep. Ook in Venray speelt deze overlast. 

In oktober 2017 is een besluit genomen over het tegengaan van hondenpoepoverlast in Venray. In 2018 is een communicatiecampagne opgezet á €10.000. Het zou gedragsverandering bij hondenbezitters bewerkstelligen.
VENRAY Lokaal heeft vele vragen ” Wat heeft deze campagne opgeleverd ,is de overlast ook gedaald, en hoe is dit gemeten? Het is niet duidelijk waarom de gemeente geen opruimmiddelen verstrekt en geen andere voorzieningen plaatst zoals afvalbakken ten behoeve van uitwerpselen? Zijn er honden uitlaatstroken overwogen zoals in gemeente Horst aan de Maas? Worden overtreders ook aangepakt en wordt dit gehandhaafd? Worden eventuele boetes als inkomsten geboekt voor de gemeente Venray? “

Deze en meer vragen wil VENRAY Lokaal vandaag (dinsdag) bespreken tijdens het vragenuurtje. Merk jij verschil sinds de communicatiecampagne tegen hondenpoep overlast in Venray?

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen