Werken in de tuin, zolder opruimen? Milieustation blijft open

Foto: © Pixabay.

Sinds zondag 15 maart zijn de restaurant en cafés in Venray gesloten. De gemeente is blij dat de horeca de maatregel van het kabinet goed opvolgt. Het bezorgen van maaltijden mag wel. Sinds maandag zijn ook de scholen en de kinderopvang gesloten.

Geluk bij een ongeluk: het is mooi weer deze week! We zien kinderen in de speeltuintjes met elkaar spelen. Buiten spelen is niet verboden, maar houd een beetje afstand van elkaar!

Mensen met een tuin willen met dit mooie weer misschien buiten aan de slag. Anderen ruimen thuis de zolder op. Afval wegbrengen naar het milieustation kan gewoon. De medewerkers van het milieustation houden wel afstand. Houd daar zelf ook rekening mee! Afval kunt u ook aanbieden aan de vuilnisophaaldienst van Suez op de dagen dat u gewend bent.

Vorige week werden al bijeenkomsten met meer dan 100 deelnemers afgelast. Het kinderdebat dat gepland stond voor 20 maart gaat niet door en hetzelfde geldt voor het jongerendebat op 2 april. Die kunt u voorlopig schrappen uit de agenda.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen