Gemeente Venray: Digitaal Sprekersplein op 14 april

Foto: © Danny Danckaert.

Het Sprekersplein van 14 april kan niet in zijn normale vorm doorgaan. Toch kunt u uw stem laten horen over actuele onderwerpen. Dat kan schriftelijk, maar ook met een presentatie of een filmpje.

Zoals altijd kunt u uw mening geven over onderwerpen die op de agenda staan van de gemeenteraad en de raadscommissies. U mag ook over niet-geagendeerde onderwerpen uw mening geven. Als het maar een onderwerp is waar de raad iets over te zeggen heeft. U kunt uw schriftelijke inbreng sturen naar [email protected]. U mag ook afbeeldingen of een presentatie insturen.

Hoe werkt het?

  • Stuur uw inbreng uiterlijk 14 april, 17:00 uur door via [email protected]. Bij voorkeur als Pdf-bestand.
  • Uw inbreng wordt op het raadsinformatiesysteem gezet.
  • Uw naam wordt in ieder geval gedeeld met de raads- en commissieleden en het college. Indien u daar toestemming voor geeft, wordt uw naam ook op het raadsinformatiesysteem gezet.
  • Als raads- en commissieleden vragen hebben over uw inbreng, dan worden die via de griffie naar u doorgestuurd. Vragen en antwoorden worden op het raadsinformatiesysteem gepubliceerd.

Filmpje insturen
Wilt u ook graag een korte videoboodschap delen met de raad/commissie? Dat kan! Maak een kort filmpje (circa 1 minuut) met uw telefoon en stuur het naar de griffie.

Belangrijk: film staand (verticaal). Wij zorgen er dan voor dat uw boodschap via een Instagram-story wordt gedeeld op het kanaal van de gemeente (gemeente_venray). Neem vooraf even contact op met de griffie als u hiervan gebruik wilt maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen