Meitocht afgelast, 36ste Fietsvierdaagse onzeker

Foto: ©Stichting Fietsvierdaagse Venray.

De stichting Fietsvierdaagse Venray organiseert ieder jaar de Meitocht ter voorbereiding op de Fietsvierdaagse die jaarlijks eind juli wordt gehouden. Naast het gezamenlijk fietsen maken ook de stopplaatsen bij een attractie en een terrasbezoek een wezenlijk onderdeel uit van het fietsplezier.

Gelet op de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus volgen we minimaal de richtlijnen en voorschriften die door de overheid zijn afgekondigd. Immers, de gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers mogen niet in het gedrang komen. We zijn daarom genoodzaakt om de Meitocht, die gehouden zou worden op 24 mei, te annuleren.

De huidige maatregelen van de overheid zijn van kracht tot 1 juni, echter het is onduidelijk wat de maanden hierna er mag en kan. Dit betekent dat het voor het eerst in 36 jaar het onzeker is of de Fietsvierdaagse Venray, dit jaar gepland van 21 t/m 24 juli, door kan gaan. De Fietsvierdaagse is een groot evenement waarbij er veel deelnemers samen verschillende plekken bezoeken en er na afloop altijd een gezellige nazit is. Naast het fietsen zullen ook deze activiteiten veilig plaats moeten kunnen vinden. In de bestuursvergadering in de maand mei zullen we hierover een besluit nemen. We houden u via de geijkte media op de hoogte.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen