Uniek wonen in het Annapark: Verkoop start 12 juni

Foto: Op 26 mei onthulde wethouder Martijn van der Putten samen met Vincent Hofs van de RenschdaelGroep het bouwbord.  ©Gemeente Venray.

Wonen op het Annapark: Dat is wonen op één van de mooiste, meest bijzondere plekken in de gemeente. De verkoop van 64 woningen en 15 bouwkavels in Annahaeghe start op vrijdag 12 juni.

Op 26 mei onthulde wethouder Martijn van der Putten samen met Vincent Hofs van de RenschdaelGroep het bouwbord.

Uniek wonen in het Annapark
Op het Annapark wordt ruimte gecreëerd voor een diversiteit aan functies: wonen, werken, leren, zorgen, kunst, cultuur en recreëren. En dat in een uniek gebied waar historisch erfgoed, een monumentaal park en uitstekende voorzieningen samenkomen.

Een deel van de bestaande gebouwen wordt geschikt gemaakt voor onder meer woningen, maatschappelijke en medische dienstverlening, kantoren, opleiding en onderwijs, horeca en kort verblijf, kunst en cultuur en kleinschalige retail. Daarnaast worden er ook nieuwe projecten ingebed in de huidige groenstructuur, zodat ook hier historie en bijzondere elementen behouden blijven, maar ook worden versterkt door de gegeven aandacht hieraan. Annahaeghe is daarvan de eerste exponent.

Meer info over wonen in Annahaeghe 👉 https://bit.ly/3c7XxMU

Reacties