Presentatie kinderboek Muisje Mila door Marita Verstegen-Vanhommerigin

Foto: © Bianca Ambrosius - Muisje Mila.

Marita Verstegen-Vanhommerig (63) uit Venray presenteert op zaterdag 27 november haar eerste kinderboek: Muisje Mila. De presentatie vindt om 14.00 uur plaats op basisschool De Meulebeek in Oostrum waar Marita les geeft aan kinderen in groep 1-2.

Muisje Mila gaat een dagje uit met haar familie. Ze ziet dat papa over een sloot springt. Dat wil Muisje Mila ook!
Ze oefent in het weiland maar het valt niet mee. Ze geeft het bijna op. Gelukkig luistert ze naar de wijze lessen van haar moeder. Met vallen en opstaan gaat het haar lukken.

‘Muisje Mila’ is een beeldend en zintuiglijk verhaal. Een prentenboek over o.a. vriendschap, groei en positieve mindset.
Geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Tevens is er extra aandacht voor vragen waarmee je het gesprek aan kunt gaan met jouw kind(eren).

Een mooie manier om in een veilige omgeving eindeloos te filosoferen, fantaseren en in te leven in het verhaal. Daarnaast stimuleer je het logisch denkvermogen van het kind. Geef geen antwoorden maar luister goed naar jouw kind(eren) en leid het gesprek. Ervaar zelf hoe heerlijk het is om met
kinderen te filosoferen!

Scan de QR-code aan de binnenzijde van het boek en beluister samen met jouw kind het bijhorende
audioboek voor nog meer beleving !

Achtergrond informatie 
Kinderen hebben in onze hectische maatschappij behoefte om op jonge leeftijd handvatten aangereikt te krijgen om te filteren wat van henzelf en van een ander is. Het is belangrijk dat ze leren bij zichzelf te blijven. Het boek gaat over ‘in je eigen kracht gaan staan’, doorzetten en vertrouwen op jezelf en een ander.

Over de auteur 
Marita Verstegen-Vanhommerig werkt al vele jaren met veel plezier als groepsleerkracht in groep 1-2 op een basisschool. Ze woont samen met haar man Ger en ze is trotse moeder van drie kinderen en grootmoeder van twee kleinkinderen. De behoefte om zich te blijven ontwikkelen was altijd groot daarom besloot ze zich te specialiseren in het welbevinden en de ontwikkeling van het kind waarbij het kind als individu centraal staat.
Marita volgde o.a. een kinderyoga opleiding, een opleiding tot trainer onderlinge kindermassage, Muziek Spel & beweging, een opleiding Helend Kindercoach, Mindfulness voor kinderen en een Specialisatiemodule Slimme Kleuters. Wat ze leerde past ze dagelijks toe in haar werk en heeft ze verwerkt in dit bijzonder kinderboek. Haar drijfveer is om kinderen zoveel mogelijk handvatten voor het leven mee te geven zodat ze in hun kracht kunnen (blijven) staan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen