Meerdaags Wandelevenement Venray organiseert Herfst Challenge

Foto: © MWV.

Bericht van het Meerdaags Wandelevenement Venray – In mei hebben Friends of Walking en het Meerdaags Wandelevenement Venray samen de Lente Challenge georganiseerd.

De stichting Friends of Walking (FOW) heeft als doelstelling het organiseren en ondersteunen van wandelevenementen. Momenteel ondersteunt men o.a. de Kikkerloop, Elstars Najaarstocht, de Visserij Wandeltocht en diverse buitenlandse evenementen. Met ingang van dit jaar is hier het Meerdaagse Wandelevenement Venray bij gekomen.

Wij zijn enorm blij dat wij nu onze tweede samenwerking met FOW kunnen melden. In september organiseren wij samen de Herfst Challenge.

Deze Challenge loopt van 1 tot en met 30 september 2022 met als doel om in deze periode 150 of 300 km te wandelen. Je kunt zelf bepalen waar je deze kilometers gaat lopen, dus dat kan gewoon in je eigen gemeente of bijvoorbeeld in het buitenland zijn. De keuze is aan jullie.

Je kunt je aanmelden voor deze Challenge via de site van Friends of Walking https://friends-of-walking.sumup.link/. Dit kan t/m uiterlijk 31 juli. De kosten voor deelname in Nederland bedragen € 10, = p.p. De kosten voor deelname in het buitenland bedragen € 12, = p.p.

Het Meerdaags Wandelevenement Venray verloot 3 gratis startbewijzen onder de deelnemers die een passende herfstfoto plaatsen op de site van FOW en/of op onze pagina onder de vermelding @Herfst Challenge.
De 4e editie van het Meerdaags Wandelevenement Venray is van 2 t/m 4 juni 2023. Na het volttooien van de Herfst Challenge ontvang je een mooie medaille. Jij doet toch ook weer mee? Let op: Vol = vol.
Friends of Walking & Meerdaags Wandelevenement Venray

© Persbericht van het Meerdaags Wandelevenement Venray. 

Reacties

Cookieinstellingen