Socialrun van 16 t/m 18 september: Team Vincent van Gogh

Foto: © Team Vincent van Gogh.

Wij geloven dat iedereen, ongeacht zijn kwetsbaarheid of handicap, een talent heeft om een bijdrage te leveren aan een inclusieve maatschappij. Om hier te komen moeten we met z’n allen letterlijk en figuurlijk in beweging komen.

Daarom is net als voorgaande jaren van 16 t/m 18 september de Socialrun weer. Dit is een weekend waarin diverse teams zich inzetten voor het stigma dat er helaas nog altijd is op psychische ziekten/kwetsbaarheden. Bij de Socialrun telt iedereen mee, iets wat in deze maatschappij vaak nog ontbreekt als je niet voldoet aan het gewenste plaatje. Het weekend in september bestaat uit 555km hardlopen onder begeleiding van fietsers in 48 uur. Deelnemende teams komen uit alle hoeken van het land. De start en de finish zijn in Soesterberg. Vanuit daar zakken we langzaam lager in het land, komen we onder andere over het terrein van Vincent van Gogh in Venray, om vervolgens richting Brabant, via Zeeland weer naar boven en terug richting Soesterberg te gaan. Met deze inzet hopen wij geld in te zamelen dat vervolgens weer allemaal ten goede komt van toffe projecten die te maken hebben met inclusie en psychische openheid etc.

Op de site van de Socialrun is nog veel meer informatie te vinden hierover. Wij als deelnemers van team Vincent van Gogh zouden heel dankbaar zijn met wat sponsors. Voor 5 euro kun je al 1 kilometer sponsoren. Dit zal nog meer motiveren tijdens het lange en intensieve weekend dat we in beweging zijn.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.socialrun.nl en bekijk dan meteen even de route die we afleggen, of kijk op onze teampagina https://www.socialrun.nl/socialrun-2022/teams/team-vincent-van-gogh-runners/

Reacties

Cookieinstellingen