Open dag Zorghuis Smakt: Een geborgen thuis voor mensen met dementie

Foto: © Het zorghuis in Smakt.

Op een prachtige plek tussen de weilanden en bomen ligt Zorghuis Smakt. Het voormalig St. Jozefklooster biedt met zijn binnentuin en terras op het zuiden een fijne plek om van het buitenleven te genieten. De hoge ramen laten veel licht door en maken zo ook de wandelgangen een heerlijke plek om een kop koffie te drinken, een spelletje te spelen of even bij te praten. Er zijn 30 studio’s die helemaal naar eigen wens in te richten zijn.

Open dag 24 september
Wilt u het zorghuis zelf komen bewonderen? Dat kan. Op 24 september organiseert Zorghuis Smakt een open dag. Verderop in dit artikel leest u hier meer over.

Volop activiteiten
Naast de dagelijkse gang van zaken, waaronder het huishouden, de zorgverlening en eet- en drinkmomenten, vinden er ook volop activiteiten plaats in Zorghuis Smakt. Allemaal afgestemd op de behoeften van de bewoners. Denk aan creatieve activiteiten en muzikale activiteiten, maar ook aan geheugenspellen en culinaire activiteiten. In de ruime binnentuin vindt u ook verschillende dieren zoals kippen en geiten.


Buitenruimte met geitjes en kippen

Kom naar de open dag op 24 september
Sfeer proeven bij Zorghuis Smakt? Kom dan naar de open dag op 24 september. Er is dan volop gelegenheid om de locatie de bewonderen, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. In verband met de voorbereidingen, is het verzoek om uw bezoek vooraf te registreren via www.hestiazorg.nl/zorghuis-smakt of telefoonnummer 085 – 808 7299. Het zorgteam kijkt ernaar uit u te verwelkomen. De koffie en thee met lekkers staat klaar op Sint Jozeflaan 56 in Smakt.

 

Reacties

Cookieinstellingen