Vijfde editie mineralenbeurs Steengoed in Venray

Foto:

Zondag 29 oktober 2023 wordt in Venray de vijfde editie van mineralenbeurs SteenGoed georganiseerd. Vol trots kijkt de organisatie terug op een geslaagde eerdere edities met vele standhouders en tevreden bezoekers. Een huislijke, ontspannen sfeer waarbij een ieder zich verbaasde over het kwalitatieve aanbod wat het tot een mooie dag maakte voor een ieder. Bezoekers keken hun ogen uit op de grootse mineralenbeurs van Limburg.

Beestachtige mineralen
Het thema van deze vijfde editie is Beestachtige mineralen. Wouter Adams Preparateur bij het oertijdmuseum “De afgelopen paar jaar ben ik volop bezig geweest met zowel mineralen al fossielen, om op deze beurs mijn passie voor fossielen onder de aandacht te brengen wil ik de overlap van de mineralen- en fossielenwereld onder de aandacht brengen om zo beide werelden wat dichterbij elkaar te brengen.

Op de beurs zal ik met wat fossielen en mineralen uit mijn eigen collectie staan (die weer door mogen) om de hobby voor mij betaalbaar te houden. Mijn doel is vooral educatie en daarvoor moet ik bepaalde stukken kunnen aanschaffen. Ik wil mensen dingen leren, ik wil er niet rijk van worden maar ik wil dat de geïnteresseerden rijk aan kennis worden.”

Bekijk ook eens zijn Facebookpagina. 

De vijfde  editie van mineralenbeurs SteenGoed vindt plaats op zondag 29 oktober in Venray.
Locatie De witte Hoeve Venray – Gasstraat 5, 5801 CT Venray
Openingstijden van 10.00u tot 17.00u.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen