Bourgondisch genieten bij ’t Zusje Venray

Foto: 't Zusje Venray.

Heerlijk ongedwongen, bourgondisch genieten en gezellig samenzijn met de mensen die je liefhebt: dát is een bezoek aan ’t Zusje Venray. In een knusse, ontspannen ambiance kies je uit 70 verschillende gerechtjes. Maak per rondje jouw keuze uit de tapaskaart en laat je volledig in de watten leggen door ’t Zusje team.

De heerlijke rondjes van ’t Zusje
Naast het welbekende ‘Avondvullend bourgondisch genieten’ waarbij je de hele avond geniet van 2 gerechtjes per ronde van de tapaskaart, ben je ook van harte welkom om te genieten van ‘de Heerlijke rondjes van ’t Zusje’. Júist voor de spontane momentjes zoals na een winkeldagje of voor een concertbezoek. Met een vaste prijs van 7,60 per rondje bepaal je zelf hoe uitgebreid je gaat
genieten.

Wist jij dat je bij ’t Zusje Venray;

  • Van een ruime keuze aan heerlijke vlees, vis en vegetarische tapasgerechtjes geniet?
  • Je geniet in het oude gemeentehuis van Venray, wat een hele unieke locatie is.
  • Eigenaar Jochen én zijn team jou de hele avond in de watten leggen? Gasten verrassen en verwennen is wat we bij ’t Zusje het liefste doen.
  • Ook in het weekend vanaf 12.00 uur kunt genieten van een heerlijke kop koffie, een heerlijke borrel of een bourgondische lunch?

Reserveren?
Reserveer nu jouw tafel bij ’t Zusje Venray en laat je verwennen met onze heerlijke gerechtjes en warme gastvrijheid. Je kunt eenvoudig reserveren via onze Zusje-app of door te bellen naar 0478- 729900.

’t Zusje Venray
Grote Markt 1
Venray.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen