Nationale Sportweek in Venray

Foto: © Stock Clips. Sportende kinderen.

Van 9 tot en met 17 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Deze week staan sport en bewegen in het middelpunt van de belangstelling en kan iedereen ervaren hoe gezond, maar vooral hoe leuk sporten is.

De sportclub is dé plek om te bewegen, mensen te ontmoeten en plezier te maken. Iedereen kan deze week kennismaken met diverse sportverenigingen en sportaanbieders in de gemeente Venray. Zij stellen hun sportaanbod gratis open voor iedereen.

Vanaf 1 september is het gehele sportaanbod te vinden op www.venraybeweegt.nl, deze website wordt tijdens de Nationale Sportweek opnieuw gelanceerd met een vernieuwde vormgeving en functionaliteit zodat men ook na de sportweek de weg weet te vinden naar passend sportaanbod.

In de Nationale Sportweek doen er meer dan 20 verschillende sportaanbieders mee die maar liefst meer dan 40 gratis sportactiviteiten aanbieden, maar er zijn nog veel meer sportaanbieders in de gemeente Venray! Voor leuke gezonde en sportieve acties houdt onze Facebookpagina in de gaten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen